Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 220 km

Jongen (17) bekent reeks inbraken en diefstallen

Toegevoegd: 26-07-2017, 09.57 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een 17-jarige jongen uit de gemeente Hulst wordt verdacht van het plegen van 21 inbraken en diefstallen. Hij is aangehouden en heeft een gedeeltelijke bekentenis afgelegd.


De politie startte een onderzoek nadat vanaf april veelvuldig werd ingebroken in bedrijfspanden en woningen in de omgeving van Clinge en Hulst. Tijdens het onderzoek kwam de naam van de nu aangehouden verdachte naar voren.

De jongen werd op 5 juli aangehouden voor een inbraak en enkele diefstallen maar werd na verhoor met een dagvaarding naar huis gestuurd. “Nu blijkt dus dat hij vermoedelijk ook betrokken was bij vele andere zaken. Daarom is hij dinsdag thuis aangehouden. De jongen is uitgebreid gehoord en heeft een 15-tal zaken bekend”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bajus (26-7-2017 om 12:50)
laten werken !!! dat geboefte .plantsoenen schoffelen . onkruid met de hand uittrekken................... Zorgen dat hij bekaf is . Weinig opvoeding gehad dus...
R2 (26-7-2017 om 12:39)
Jammer dat ze er geen naam bij zetten , bij ons is ook een en ander gestolen , maar de politie had geen tijd en doet er niets aan. En dan zijn ze ook nog zo dom om te vragen of je een lijst in wil vullen met de vragen of ze hun werk goed hebben uitgevoerd.
EM (26-7-2017 om 12:19)
Goed politiewerk! ,..........zal wel een slappe HALT straf worden vanwege zijn leeftijd.
Cookie-instellingen beheren