Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

OM eist taakstraf voor stalken ex-vrouw

Toegevoegd: 27-07-2017, 22.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De officier van justitie heeft donderdag tegen de 37-jarige D. O. uit Koewacht een taakstraf van 100 uur voor het stalken van zijn ex-vrouw geëist. Ook wil de officier dat hij zijn ex een schadevergoeding van ruim 4.000 euro gaat betalen en dat hij onder toezicht van de reclassering komt te staan.


De relatie tussen het stel kwam voor O. begin mei vorig jaar onverwacht tot een einde en vanaf dat moment stuurde O. zijn ex ettelijke sms'jes en WhatsApp-berichten. Het waren voornamelijk berichten die gingen over de afhandeling van de op handen zijnde echtscheiding en over het feit dat O. zijn dochtertje miste en een omgangregeling wilde.

Toen O. niet reageerde op haar brief om onmiddellijk te stoppen met het haar lastig vallen schakelde zij de politie in. De uitspraak is 10 augustus.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (29-7-2017 om 01:24)
@harry er is maar heel summier omschreven wat de stalking inhield! Het ging behoorlijk verder dan alleen maar de afhandeling van de echtscheiding.
harry (28-7-2017 om 09:38)
berichten over de afhandeling van een echtscheiding en over een omgangsregeling, dat is toch geen stalken? kom op zeg!
Cookie-instellingen beheren