Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Poging tot straatroof Koninginnelaan Terneuzen

Toegevoegd: 28-07-2017, 08.59 uur - Update: 28-07-2017, 12.42 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de Koninginnelaan is donderdagavond geprobeerd om iemand op straat te beroven. Dat meldt de politie.


De poging tot straatroof vond rond 22.05 uur plaats. Het slachtoffer, een 45-jarige vrouw uit Terneuzen, fietste rond dat tijdstip over de Koninginnelaan toen een man plotseling haar pas probeerde te stelen. De vrouw week uit en kwam ten val. Ze is nadien naar de huisartsenpost gegaan.

De dader is nog voortvluchtig. Het gaat om een man van tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij heeft een blanke huidskleur en bruin haar. Het haar was bovenop het hoofd wat langer. De man droeg een paars t-shirt met korte mouwen. Verder had hij een spijkerbroek aan en droeg hij zwarte schoenen. De man had witte oordopjes in de oren. Hij verplaatste zich op een groenkleurige mountainbike.

De politie vraagt getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-7-2017 om 08:15)
Het zal je maar gebeuren dat je als vrouw op de fiets gepakt word door een man persoon en kwam te vallen door de tas afgepakt is ,gelukkig is de vrouw niet erg gewond is geraakt ik hoop dat die vent snel gepakt kan worden en zijn verdiende straf niet kan ontgaan,
Cookie-instellingen beheren