Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Notoire winkeldief opgepakt in Vlissingen

Toegevoegd: 29-07-2017, 03.03 uur
De winkeldief kon enige tijd later worden aangehouden. De buit van de man.
De winkeldief kon enige tijd later worden aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Politieagenten hebben vrijdagavond in Vlissingen een notoire winkeldief aangehouden. Eerder op de dag werden ook al twee anderen opgepakt voor winkeldiefstal.


De man die vrijdagavond werd opgepakt staat volgens de politie bekend als veelpleger. Hij had in de binnenstad bij de Wibra geshopt zonder af te rekenen. Op een foto van de politie is te zien dat hij er vandoor ging met onder meer enkele pyjama's, leesbrillen, washandjes en douchegel.

Na de diefstal gingen agenten in de omgeving naar de man op zoek. Eén van de agenten zag de verdachte vervolgens lopen in de Vlissingse Rooie Buurt. Hij kon na een korte achtervolging worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tonnie (2-8-2017 om 18:30)
@P. Een rechtszaak is openbaar, daar zit hij ook niet met een balkje over zijn ogen, dus bekend kan hij toch wel worden. Bovendien, als hij zou worden gezocht gebeurt dat ook met foto en signalement, zie "Opsporing verzocht". Het opgeheven vingertje zou wel eens uw sterkste kant kunnen zijn. Afijn, misschien komt hij de volgende keer bij u inslaan, handdoeken en shampoo bv., of heeft u geen winkel waar u van moet leven?
Cerebrus (30-7-2017 om 14:48)
@P een veelpleger met een "nieuwe schone kans". Hoeveel heeft hij er al gehad? Ga toch weg met je D66 logica.
P (30-7-2017 om 09:55)
@zeeuw, dat komt omdat de rechter een straf oplegt, na die straf is meneer vrij, en heeft hij net als elk ander mens recht op een nieuwe schone kans. Als het aan u lag dan zou hij voor de rest van zijn leven zich moeten bewijzen en nooit van de straf afkomen. Humaniteit is niet uw sterkste kant neem ik aan.
michelle (29-7-2017 om 16:29)
Hij wilde misschien een drogisterijtje beginnen!
gerarda55 (29-7-2017 om 14:47)
@zeeuw daar heeft u gelijk in. Zulke veelplegers zouden zonder het balkje op de foto moeten, en dat heeft niks te maken met privecy schending. Want als ze jatten hebben ze geen recht meer op privecy, zo denk ik erover.
Will (29-7-2017 om 13:15)
Elke dag de standen in Vlissingen schoon laten maken+ zijn vrienden Komen wij ook van de rommel af. Werken doen die toch niet.
Cookie-instellingen beheren