Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Mountainbiker botst tegen vrouw Cadzand

Toegevoegd: 29-07-2017, 10.45 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - Een voetgangster is vrijdagavond rond 17.30 uur gewond geraakt toen ze bij Cadzand werd aangereden door een mountainbiker.


De mountainbiker, een 18-jarige man, fietste op de Zuidzandseweg. Vanwege de regen had hij een capuchon op maar door een windvlaag kwam die voor zijn ogen en had hij even geen goed zicht. Hierdoor botste hij tegen een 50-jarige vrouw.

De vrouw raakte gewond en is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De jongeman bleef voor zover bekend ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (29-7-2017 om 23:45)
Beste Tonnie; capuchons zijn gevaarlijke ondingen. Ik rits, als dat mogelijk is, de capuchon los van de jas en dan stevig aantrekken zodat het ding niet kan schuiven. Zo heb je er ook geen last van, als je je hoofd draait om opzij te kijken, dat je in je capuchon kijkt en niet voldoende ziet wat er opzij van je gebeurt. En kan dat niet: dan maar een kledder natte kop.
Tonnie (29-7-2017 om 14:42)
Waarom zijn die capuchons altijd zo groot? Het is echt irritant als zo'n ding weer over je ogen zakt. Naar voor de vrouw, ik hoop dat ze er snel weer bovenop komt.
Cookie-instellingen beheren