Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

Meisje lichtgewond bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 29-07-2017, 10.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Noordweg in Middelburg is vannacht een scooterrijdster lichtgewond geraakt.


Het slachtoffer, een 16-jarig meisje uit Vlissingen, reed rond 02.00 uur op de Noordweg tegen een geparkeerde auto. Ze kwam hierdoor ten val en een ambulanceteam kwam ter plekke om zich over haar te ontfermen.

Het meisje hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto liep lichte schade op en het meisje gaat de schade onderling met de eigenaar van de auto afhandelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (1-8-2017 om 05:50)
Aan Pangx. Als 16 jarige zal jij het wel weten, maar wijsheid komt met de jaren. Aan mijn jeugd markeerde niets en mijn ouders hebben mij een goede jeugd gegeven. Weet je Pangx ,als je kan rekenen? dan zie je dat ik 71 jaar ben. Mijn ouders leerde tegen oudere keurig netjes U te zeggen, wat jij schijnbaar niet hebt geleerd. Ik werkte op mijn 16de jaar. Wat voor werk doe jij??? De ouderen hebben gezorgd dat jij het nu zo goed heb,ook al besef jij dat niet! Sorry, o ja het is volgens Pangx 2017. En volgens Pangx is mag je als jeugd alles doen zonder aan de gevolgen te denken.
pangx (31-7-2017 om 01:33)
Zomer vakantie!! Zaterdag avond?? Wat een fijne jeugd heb jij gehad Ja-Ja. Als 16jarige vind ik dit niet abnormaal. Het is 2017!!
Ja-Ja (30-7-2017 om 09:56)
Meisje,16 Jaar. S'nachts om .2.00Hr. Ik zeg maar niets. O.ja toch even dit,ik moest als jongen van 16 jaar, 55jaar geleden ,op die tijd ,van mijn ouders,op mijn bed liggen. Kom maar met jullie commentaar.
Cookie-instellingen beheren