Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 118 km

Vrouw beroofd op Naereboutstraat Goes

Toegevoegd: 31-07-2017, 10.20 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 20-jarige vrouw uit Goes is zondagavond op de Frans Naereboutstraat in haar woonplaats het slachtoffer geworden van een straatroof.


Het slachtoffer liep rond 22.30 uur over de Frans Naereboutstraat toen een onbekende man haar van achteren benaderde en haar handtas vastgreep. De man trok zo hard aan de tas dat het hengsel afbrak.

De dader ging er vervolgens met de tas vandoor. Een omstander schoot nog te hulp maar desondanks wist de dader te ontkomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Werken voor je Eigen Centjes (2-8-2017 om 18:30)
Werken voor je Eigen Centjes en niet dames gaan roven als je toch al ballen toont doe het dan bij iemand van je eigen lengte/leeftijd ik noem dit laf
wim (1-8-2017 om 07:21)
Wat jammer dat die persoon haar wilde helpen maar helaas niet vast kon pakken ik hoop toch dat hij gevonden kan worden en zijn verdiende staf niet kan ontgaan
Joost (31-7-2017 om 17:28)
Het is daar ook een vrijstaat met alles wat de woningstichting in die zgn sloopwoningen ophokt. Ik begrijp dat veel oud- goes-westenaren al lang door de teloorgang van die buurt zijn gevlucht of weggejaagd, hun woongenot is blijkbaar geen punt meer, als piet aso en jan buitenlander maar bed, bad en brood krijgen want dat is belangrijker dan hun oude klanten, want lage inkomens hebben nu eenmaal niet veel keus zeggen ze dan, of je mag van hen ook elders huren want asielzoekers moeten verplicht van den Haag voorrang krijgen. Echt schofterig gedrag daar.
Cookie-instellingen beheren