Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 120 km

Man (20) rijdt 50 kilometer per uur te hard

Toegevoegd: 02-08-2017, 14.00 uur
De man werd betrapt tijdens een lasercontrole.
De man werd betrapt tijdens een lasercontrole.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De verkeerspolitie Zeeland-West-Brabant heeft vandaag bij Ritthem het rijbewijs ingenomen van een 20-jarige snelheidsduivel.


De man werd betrapt toen hij in een personenauto over de Sloeweg Noord reed. De automobilist reed na correctie 50 kilometer per uur te hard. Ter plekke geldt een limiet van 100 kilometer per uur, de man werd gelaserd op een snelheid van 155 kilometer per uur.

Het Openbaar Ministerie gaat bepalen wat er met het rijbewijs van de beginnend bestuurder gaat gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ietslangzamermagook (4-8-2017 om 21:48)
@Vlissinger. Uit je opmerking over "interpunctie" zou je kunnen afleiden, dat je enige opleiding hebt gehad. Heeft niet geholpen! Je denkt nu, met geld alles te kunnen. Ik hoop, dat je je verstand, voor zover ooit aanwezig, snel terugvindt. Dat onze overheid zo stom is, mensen als jij, die blijkbaar recidivisten zijn in verkeersovertredingen, keer op keer na betaling hun rijbewijs terug te geven, is erg genoeg. Ik hoop, dat jij heel gauw van je geld af bent, want dat maakt jou alleen tot een crimineel (voor zover je dat al niet bent)
Vlissinger (3-8-2017 om 13:50)
Een beetje interpunctie kan geen kwaad Marjan :p En iedereen weet hoe het gaat in Nederland, betalen en je krijgt je rijbewijs terug. Geld staat hier boven veiligheid. Met dit feit heb ik hem al vele malen gewoon binnen een week terug gekregen! als je geld hebt kan alles in dit land.
Verrassing (3-8-2017 om 11:41)
@Vlissinger: Geef een schouderklopje aan jezelf zou ik zeggen. Je zult namelijk de enige zijn! Uw reactie getuigd weer van enige domheid en domme stoerdoenerij. Vervolgens met deze snelheid ergens tegenaan rijden en gaan janken zeker! En als een weg uitnodigt tot hardrijden, tja, dan moeten we dat maar doen zeker, he! Hardrijders zijn doodrijders en diegene die met een smartphone achter het stuur zitten: rijbewijs innemen en de auto vernietigen.
AntiGSM (3-8-2017 om 10:53)
Ik wou dat iedereen ook eens zo fel reageerde op de smartphonegebruikers in het verkeer of zijn er een hoop hier zo fel tegen hardrijden omdat ze zelf met de smartphone bezig zijn?
Lien (2-8-2017 om 22:12)
Wat een brave mensen allemaal hier
flits (2-8-2017 om 22:01)
vlissinger, jij bent de volgende!!!
Cookie-instellingen beheren