Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Politieagent vast voor lekken en dealen

Toegevoegd: 03-08-2017, 12.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 37-jarige agent van de regio Zeeland-West-Brabant is aangehouden voor het doorspelen van vertrouwelijke informatie en het bezitten en verhandelen van verdovende middelen. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).


De man werd woensdagavond aangehouden. Tegen de agent loopt volgens het OM zowel een disciplinair als strafrechtelijk onderzoek. Op dit moment zit de man in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Het OM doet daarom ook geen verdere mededelingen in deze zaak.

In hetzelfde onderzoek werd ook een 43-jarige man uit Zierikzee aangehouden voor de handel in harddrugs. Drie panden werden doorzocht. De officier van justitie zal te zijner tijd een beslissing nemen of de agent strafrechtelijk wordt vervolgd.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (6-8-2017 om 13:57)
@"overheid is 1 en al corruptie": Maar als nu die inbreker harder terug slaat, wat doet U dan, bij de politie uithuilen dat U zo zielig ben?
Edwin (5-8-2017 om 14:14)
Er wordt een rotte appel geplukt en direct word heel het systeem aan de hoogste boom gehangen volgens veel reacties op dit artikel. Mensen, als het je niet aanstaat in Nederland, wie houd je tegen te vertrekken naar het buitenland waar het uiteraard veel beter is!!!
Jeannine (4-8-2017 om 14:00)
Ja dat denk ik al lang je moet maar eens je burgerzin tonen en dat melden aan de politie dat er drug word verhandelde aan de school en voetbalveld ze zullen hun niet laten zien of ze komen maar dan is al de buit al verdeelde is
ger (4-8-2017 om 11:39)
hahaha reageren op incidenten doen ze graag in DenHaag, maar er wat aan doen ho maar. Wordt tijd dat de burgens gaan beseffen dat de rijke der aarde de boel regeren en niet het volk laat staan de regering. De ellende van de rijkeren is voor de plebs en de centen ja dat snap je natuurlijk wel.....
k (4-8-2017 om 07:51)
hahaha zie je wel de politie gaat weer op zijn bek mooi werk dat deze rotte appel gepakt is, er zijn er nog veel meer binnen de politie waar van alles aan hapert
wim faasse (4-8-2017 om 07:24)
de medewerking die deze politie heeft gegeven aan doorgeven van vertrouwelijke informatie is en blijft natuurlijk zeer dom waardoor deze persoon het vertrouwen in zijn geheel is kwijt geraakt en kan in feite niet meer terug in zijn voorgaande functie als politie wat moet die man nu verder als 37 jaar bent.
Cookie-instellingen beheren