Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 174 km

Franse motorrijder omgekomen bij ongeval W'tunnel

Toegevoegd: 07-08-2006, 07.30 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ELLEWOUTSDIJK - Bij een ongeval in de Westerscheldetunnel is in de nacht van zondag op maandag een man om het leven gekomen.


Rond tien voor vijf kwam door nog onbekende oorzaak een Franse motorrijder ten val. Hij is vermoedelijk de controle over zijn motor kwijt geraakt en vervolgens tegen de tunnelwand gereden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van dwarsverbinding dertien in de oostbuis van de tunnel, de buis met als rijrichting Borsele.

Vanuit Terneuzen werden de ambulances 19134 en 19136 met spoed naar het ongeluk gestuurd. Helaas mocht hun inzet niet meer baten: het slachtoffer overleed ter plaatse.

Als gevolg van de aanrijding was de oostbuis tot zeven uur gestremd. Zoals gebruikelijk werd de Officier Van Dienst van het korps Terneuzen en de gezamelijke officier van de korpsen Goes en Borsele hierover ingelicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren