Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Ook scooter in beslag genomen bij drugslab

Toegevoegd: 05-08-2017, 10.07 uur
De politie nam eerder ook al een gestolen auto in beslag.
De politie nam eerder ook al een gestolen auto in beslag.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de bedrijfsloods waar vrijdag in Vlissingen een drugslaboratorium werd ontdekt heeft de politie ook nog een scooter in beslag genomen.


Het lab werd 's middags ontdekt nadat een agent op het terrein aan de Gildeweg een gestolen auto had zien staan. Dit voertuig werd in beslag genomen en later werd in de loods op het terrein een amfetaminelab ontdekt. 's Avonds heeft de politie ook nog een scooter in beslag genomen die op het terrein stond.

De Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) heeft het laboratorium ontmanteld. Zaterdagochtend waren er nog steeds geen arrestaties verricht in de zaak, die overigens nog volop in onderzoek is. Twee pakketjes die in de loods werden aangetroffen en waarin vermoedelijk drugs zit moeten ook nog worden onderzocht.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CAERELS slimmerik (7-8-2017 om 08:21)
caerels , aub lees u eerst wat info aan. een amfetamine lab ,produceert voor tonnen niet miljoenen... het is maaar speed geen coke
Marco (5-8-2017 om 14:27)
Heer Caerels, die zijn inmiddels al lang het land uit, samen met die andere gestolen auto's. Fijn naar het voormalig Oostblok. Logisch dat die 'mensen' hier komen om criminele activiteiten te ontplooien. Hier wordt geest nooit iemand gepakt en als je gepakt wordt, vervolgens niet gestraft. Dat is in hun thuisland wel anders.
Peet (5-8-2017 om 13:59)
Mooi hey wij als burgers zien die dingen overal en al jarenlang dat weet je gewoon en dat zie je al aan de mensen dier er komen.. Bij de milieustraat zit ook genoeg shit en in Bossenburg ook maar de Politie ziet alles te laat of niet, je hoeft alleen maar drugs controle's te houden en je pakt bij 1000 mensen direct hun rijbewijs af die 24 uur stoned zijn en autorijden en dan kijk je bij ze thuis en in hun telefoon en computer en je rolt zo alles op !! Maar nee liever makkelijk alcohol blaastestje doen dat is lekker veilig en beetje rondrijden hé !
klaar (5-8-2017 om 12:53)
Vlissingen kan niet meer verder achteruit, spookstad ...... stond in elsevier
Caerels (5-8-2017 om 10:55)
Ik denk dat de drugswinsten van een amfetamine lab wel wat hoger liggen dan een gestolen auto en een scootertje. m.a.w. waar zijn die veelvoud van tientallen miljoenen dan gebleven ? zomaar verdwenen ?
Cookie-instellingen beheren