Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen klimmen op dak Calvijn College Goes

Toegevoegd: 08-08-2017, 00.43 uur
De drie kregen elk twee bekeuringen uitgereikt.
De drie kregen elk twee bekeuringen uitgereikt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft maandagavond drie mannen aangehouden die op het dak van een vestiging van het Calvijn College in Goes waren geklommen.


Agenten gingen op pad na een mogelijke inbraak bij het schoolgebouw voor havo, atheneum en gymnasium aan het Klein Frankrijk. Ter plekke trof men een scooter en twee fietsen aan. Hierop werd de directe omgeving afgezet en gingen agenten samen met de beveiliging het terrein op.

Via de binnenzijde van het gebouw ging de politie vervolgens het dak op. Met behulp van een warmtebeeldcamera werden vervolgens drie personen gelokaliseerd. “Omdat wij niet konden zien met wie we te maken hadden, moesten de drie hun handen omhoog doen en op de knieën gaan zitten”, zo legt de politie uit.

De drie werden aangehouden en op het dak trof de politie bierflesjes en zakken chips aan. “Het bleek dat de drie een biertje gedronken hadden op hun oude middelbare school”, aldus de politie. De drie werden overgebracht naar het politiebureau in Goes en mochten na het afleggen van een verklaring het bureau verlaten.

De drie kregen daarbij elk twee bekeuringen mee: één voor baldadigheid en één voor het achterlaten van afval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (van meiden) (8-8-2017 om 17:19)
Jongens.... aparte wezens zijn het toch.....
Jewannes (8-8-2017 om 16:03)
Als ze voor de rechter noemen we het minderjarigen en jullie noemen een stel teenagers "mannen". Jongens die kattekwaad uithalen. Liefst 2 bekeuringen ieder.....jonge jonge wat een vangst.
calvijn!! (8-8-2017 om 09:29)
en dat zijn altijd van die die ,brave, jongens!!
Ironisch (8-8-2017 om 09:03)
Tja je kan ook je afval niet opruimen als je aangehouden word.
Paul (8-8-2017 om 08:52)
Achterlaten van afval ???. Ik wed dat ze niet eens de kans kregen van de politie hun rommel op te ruimen toen ze mee moesten naar het bureau.
Tom Helgers (8-8-2017 om 08:21)
Baldadigheid snap ik, niet meer dan terecht voor deze kwajongens! Afval achterlaten is wel een beetje vreemd. Wie zegt dat ze dit niet opgeruimd hadden en hebben ze wel de kans gehad om dit op te ruimen van de Goese politie!?
Cookie-instellingen beheren