Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt diefstal bij autobedrijf

Toegevoegd: 08-08-2017, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

WATERLANDKERKJE - Bij een garagebedrijf in Waterlandkerkje is zaterdag een geldbedrag meegenomen. Volgens de politie is het mogelijk dat de daders meer diefstallen hebben gepleegd.


Twee mannen zouden rond 17.00 uur geld hebben meegenomen uit de kas van het bedrijf aan de Stuerboutstraat. De eigenaar heeft maandag aangifte gedaan. Hij heeft ook beelden van een bewakingscamera overhandigd. Hierop zijn volgens de politie de daders te zien.

Volgens de politie is het mogelijk dat de daders in Zeeuws-Vlaanderen verblijven en meer diefstallen hebben gepleegd. De ene dader was ongeveer 35 jaar oud en de andere man was van middelbare leeftijd. De twee reden vermoedelijk in een blauwe auto van het merk Opel, type Zafira.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jannes (9-8-2017 om 08:59)
Moet ieder geval iemand zijn die hte bedrijf kent of er eens wat gekocht heeft want ik zou nooit weten daar ergens geld ligt ??? Dus het moet een bekende zijn lijkt mij.....
jb (8-8-2017 om 21:42)
Ha de beelden zijn haarscherp ,de politie hoeft de nr plaat maar in te tikken,hun koppen staan er haarscherp op. Maar een crimineel heeft privacy een burger niet.
Cookie-instellingen beheren