Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Wielrenner geschept door auto op N57

Toegevoegd: 16-08-2017, 13.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEMEET - Een 52-jarige wielrenner uit het Belgische Herzele is dinsdagavond gewond geraakt na een ongeval op de N57 ter hoogte van Ellemeet.


De wielrenner kwam rond 18.15 uur in botsing met auto die werd bestuurd door een 22-jarige man uit Goes. Het ongeval vond plaats op de kruising van de Stoofweg met de Dammeweg. Volgens de politie had de wielrenner voorrang moeten verlenen aan de auto.

Omdat het letsel van de Belgische man eerst ernstig leek werd er een traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet meer ter plaatse geweest en het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Dirksland. Van de bestuurder is een blaastest afgenomen waaruit bleek dat deze niet had gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (18-8-2017 om 11:35)
@Jacob, ik weet niet in welk belgs land jij geweest bent, maar de regels wijken daar echt niet af xD
jacob (16-8-2017 om 20:28)
Niet zo vreemd Belgische renners denken meestal dat ze in een wedstrijd zitten en lappen dan alle! regels aan hun laars. En vergeten dat de Nedelandse verkeers regels afwijken van de Belgische. Men moet! zich aanpassen aan het land waar men verblijft.
frans (16-8-2017 om 17:30)
een wielrenner neemt gewoon voorang dat is de regel in die kringen en waneer ze geen voorang krijgen gaan ze schreeuwend en lelijk doende over de weg
H.F.M.Reuling (16-8-2017 om 14:02)
Word het geen tijd om Belgen op fietsen of achterop de auto, aan de grens eerst staande te houden en de Nederlandse verkeersregels eerst uit te leggen en daarna een papier te laten ondertekenen, dat ze het begrepen hebben en deze regels zullen respecteren?
Cookie-instellingen beheren