Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 118 km

Dronken Duitse vrouw slaat agent

Toegevoegd: 17-08-2017, 11.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - De politie heeft op een vakantiepark in Kamperland een 27-jarige Duitse vrouw aangehouden. De vrouw heeft een medewerker van het park mishandeld. Tijdens haar aanhouding sloeg ze ook nog een politieagent in het gezicht.


De vrouw werd woensdag rond 21.35 uur door het slachtoffer aangesproken op het feit dat ze aan het roken was in een horecagelegenheid op het park. Hij vroeg haar meerdere malen naar buiten te gaan. Daar luisterde ze niet naar, maar ze haalde uit en sloeg de man in het gezicht. De politie werd gebeld, beveiligers hadden de vrouw ondertussen aangehouden.

Toen ze werd overgedragen aan de agenten begon de vrouw zich te verzetten. Daarbij sloeg ze een van dienders in het gezicht. Daarop werd ze naar de grond gewerkt, geboeid en afgevoerd naar het politiebureau.

Omdat het vermoeden bestond dat de verdachte te veel gedronken had wilden agenten haar een blaastest afnemen, dit weigerde de vrouw echter. Ze is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (18-8-2017 om 14:09)
Een bekeuring waar een paard de hik van krijgt, direct te betalen en daarna als ongewenst vreemdeling over de grens smijten!
EM (17-8-2017 om 19:55)
Wat een ASO is die vrouw ,snelrecht en NL uit !
Cerebrus (17-8-2017 om 19:20)
Ik mag aannemen dat die als ongewenste vreemdeling het land wordt uitgezet?
Ja-Ja (17-8-2017 om 13:30)
Gedronken of niet,Keihard aanpakken deze onbeschofte "Dame"??Dus geen Dame. Niet gaan zeuren dat ze te veel had gedronken. Iedereen die te veel "Zuipt"moet daar de gevolgen goed van voelen. Dat glas/fles met alcohol doe jezelf in je mond.Net als Drugs evt. in een arm. Maar ja , de boeken "Rechters" in Nedërland snappen het nog steeds niet, en de straf zal milt zijn.
jan (17-8-2017 om 13:02)
Zoiets stuur je toch onmiddellijk retour waar vandaan !!!!!!!!!!! Zonder pardon en met rechterlijke toestemming en een fikse bekeuring !
Cookie-instellingen beheren