Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Man krijgt klap op neus in Goes

Toegevoegd: 20-08-2017, 11.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 28-jarige man heeft tijdens het uitgaan in de nacht van zaterdag op zondag een forse klap op zijn neus gekregen van een onbekende persoon. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling. De politie doet onderzoek.


Het slachtoffer was met een groep vrienden op stap in het centrum van Goes. Rond 04.35 uur liep hij over de Houtkade toen een man hem aansprak. Vervolgens gaf deze persoon hem met zijn vuist een forse klap op zijn neus. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle en behandeling.

De politie is op zoek naar de dader. Het zou gaan om blanke man tussen 22 en 25 jaar met een onverzorgd uiterlijk. De man heeft blond of lichtbruin krullend haar. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en reed op een fiets.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (21-8-2017 om 12:46)
Kees, ze hebben bewijs genoeg en op de dag van de aangifte vertelde ze dat er een aanhoudingsbevel zou uitgaan. Dus hoe komt ze door de douane op weg naar Kroatie.
Jaap (20-8-2017 om 19:20)
???? 4. 30 dan lig je toch op bed
Kees (20-8-2017 om 18:32)
Een vreemde plek om daar mishandeld te worden. Het is de weg naar het Goese meer. Als je daar niet moet zijn dan kom je daar niet. Moet dus waarschijnlijk iemand van het Goese Meer zijn. Wat ikke betreft wachten ze misschien tot ze uit Kroatiƫ terug komt en word ze opgewacht bij de douane. Of er is geen genoeg wettelijk bewijs. Kan ook
Jan B (20-8-2017 om 18:02)
@Ikke. Ze hebben het veel te druk met brommertjes en aanhangwagentjes te controleren.
ikke (20-8-2017 om 16:22)
Wordt toch niets mee gedaan. Vorige maand mijn zoon met een mes aangevallen door zijn ex-vriendin, Bij aangifte werd er poging tot moord/doodslag opgenomen. Zij loopt nog steeds vrij rond. Is gewoon met vliegtuig op vakantie in Kroatiƫ of zo. Mijn zoon is voor het leven getekend. Politie.. Doe er een iets aan. Anders moeten we de media maar eens inschakelen.
Cookie-instellingen beheren