Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 171 km

Vrouw botst tegen auto na passeren hulpdiensten

Toegevoegd: 20-08-2017, 21.39 uur
Het ongeval bij Burgh.
Het ongeval bij Burgh.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

BURGH - Een vrouw is zondag met haar auto tegen een andere auto gebotst nadat ze was geschrokken van de sirenes van twee hulpverleningsvoertuigen.


Volgens de wijkagent van Schouwen-Duiveland botste de vrouw, nadat ze was geschrokken, op een stilstaande auto.

De politie heeft geassisteerd bij het afhandelen van de schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (22-8-2017 om 01:11)
@Anno; juist DAN ben je niet meer geschikt om deel te nemen aan het verkeer, je schrijft het zelf. Als mensen door zulke omstandigheden (welke normaal regelmatig voorkomen in ons dagelijkse verkeer) helemaal in de war geraken dan zijn deze zeker niet geschikt om deel te nemen aan het verkeer. Nu is het materiaal maar wat als zo iemand een fietser of een voetganger aanrijdt?
Anno (21-8-2017 om 20:07)
Je weet niet waarom de vrouw schrok van de sirenes mogelijk heeft zij iets in het verleden meegemaakt (ongeval, medische hulp in eigen directe omgeving) waardoor de herinnering getriggerd werd, met botsing als gevolg. Sterkte voor beide automobilisten.
AntiGSM (21-8-2017 om 13:19)
Inderdaad, 100% eens met Vlissinger en Mosseltje; zulke mensen horen niet in het verkeer thuis, waarschijnlijk veel veiliger met een bol wol op de bank!
Ik (21-8-2017 om 12:40)
En Vlissinger maakt gelukkig nooit fouten. Irritant begin je wel te worden hè.
Mosseltje (21-8-2017 om 11:34)
Precies als de reactie hieronder dacht ik meteen zo'n persoon hoort niet deel te nemen aan het verkeer. Wat een oelewapper.
Vlissinger (21-8-2017 om 08:19)
Dit soort volk... dit soort volk hoort echt niet op de weg, levensgevaarlijke mensen zjin dit, permanent van de weg halen!!
Cookie-instellingen beheren