Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Forse file na aanrijding A58 Kapelle

Toegevoegd: 22-08-2017, 18.59 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een kop-/staartbotsing op de A58 bij Kapelle heeft dinsdag aan het einde van de middag voor een forse file gezorgd.


Rond 17.30 uur kwamen een personenauto en een bestelauto die richting Bergen op Zoom reden met elkaar in botsing. Dat gebeurde vlak voor de afslag ’s-Gravenpolder. Er werd een ambulance opgeroepen maar of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt, is niet duidelijk.

Vanwege de aanrijding moest de snelweg richting Bergen op Zoom enige tijd volledig worden afgesloten. Dit zorgde voor flink wat oponthoud. Volgens de verkeersdienst van de ANWB stond op een gegeven moment zelfs 5 kilometer file met een verwachte extra reisduur van 40 minuten.

Een uur nadat het ongeluk gebeurde konden de beide voertuigen worden afgevoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger 19:33 & 20:39 (23-8-2017 om 19:09)
Blijkbaar reageren er vele onder de naam Vlissinger hierbij distantieer me van de uitspraken van Vlissinger 01:01 deze komen niet van mij. ( duidelijk tijd voor inlog accounts door aanmelding ) door dit soort mensen gebeuren er ongelukken zoals ik op 16 september 2014 op de A58 zelf heb mogen meemaken in de mist. door bestuurders met de zelfde gedachten.
Terneuzenaar (23-8-2017 om 17:13)
@Vlissinger(01:01) jij bent dus zo'n pannenkoek waardoor er dagelijks doden vallen. Ik vindt jou reactie eerder een terroristische gedachte hebben, ik hoop dat ze je snel opsluiten!
Jvdm (23-8-2017 om 07:55)
@Vlissinger ben jij dezelfde als diegene die schreef dat je zelf de pet van de politie op moet zetten bij dat bericht over beschadigde auto? Je moet op een rotonde gaan staan met je armen wijd. Kun je anderen de weg wijzen maar zelf kom je nergens
Vlissinger (23-8-2017 om 01:01)
@Jan en terecht, niks 5 te langzaam, gewoon doorblazen. altijd dat slome gemekker. 90 rijden?? ook bij werkzaamheden gewoon 130, ze kijken zelf maar uit, of ga snachts werken ofzo. slome troep! gewoon gas geven, ik tikte daar net nog netjes 260 aan. gaat prima!
Kees (22-8-2017 om 21:04)
Zelfs op de linkerbaan blijven malloten 130+ rijden terwijl het voor de gehele weg geld. Bij 4 rijstroken doen we het per rijstrook maar als we 2 rijstroken hebben geld het voor beide rijstroken. Dat snapt niet iedereen. Met matrix borden kunnen we simpel aangeven voor welke rijstrook het geld hier niet. Dus pas aub je snelheid aan
Vlissinger (22-8-2017 om 20:39)
@Jan, Kan u verzekeren dat het komt door dat lange stuk 90 rijden rijd daar elke dag en wil geen boete. maar als ik 90 rijd ben ik me leven niet zeker het gros rijd gewoon te hard en agressief. Verder weet ik precies wat u bedoeld als heb ik een EK auto nog niet eerder op dit rijgedrag kunnen betrappen rijden vaak netjes. de busjes die u bedoelt zijn van de witte van PostNl en de rode/blauwe van transmisson en vooral niet te vergeten de bruine van UPS.
Cookie-instellingen beheren