Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
132 files van totaal 478 km

Moeder en kind in problemen bij Vlissingen

Toegevoegd: 22-08-2017, 19.41 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij het Nollehoofd in Vlissingen zijn dinsdagmiddag een moeder en haar zoontje op zee in problemen gekomen.


De twee zaten in een rubberbootje en waren aan het roeien maar konden door de sterke stroming niet meer terugkomen naar het strand. De moeder besloot om het bootje zwemmend naar de kant te duwen maar ook dit had niet het gewenste resultaat.

De vrouw begon hierop te zwaaien naar de bestuurder van een reddingswaterscooter. De strandwacht zag het noodsignaal en schoot de vrouw te hulp. De reddingsbrigade heeft zowel de moeder als het kind naar het strand gebracht. Hierna is ook het bootje opgepikt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (23-8-2017 om 10:10)
Wat een onverantwoordelijke vrouw., arm kind. Dacht ze dat ze op een meertje zat? Ze leren het ook nooit. Bij Den Helder 19 uit zee moeten plukken .....
Jose (22-8-2017 om 21:59)
Hoe vaak moet er nog gewaarschuwd worden. Ga niet met drijvende dingen de zee in. De zee is namelijk geen zwembad maar een serieuze plas water waar allerlei elementen van invloed op zijn. Te veel om op te noemen. Een moeder die een kind meeneemt in een rubberbootje, en waarschijnlijk totaal geen sjoege heeft van hoe gevaarlijk dit kan zijn. Begrijp ik helemaal niet, Gelukkig is dit voorval heel goed afgelopen en hopelijk een les om nooit maar dan ook nooit meer te vergeten.
Cookie-instellingen beheren