Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 200 km

Vrouw (32) opgepakt voor diefstal geldlade

Toegevoegd: 25-08-2017, 11.48 uur
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - De politie heeft een Duitse vrouw aangehouden voor de diefstal van een geldlade bij een strandpaviljoen in Ellemeet, afgelopen woensdag.


De vrouw nam woensdag tijdens een onbewaakt ogenblik de geldlade mee bij het snackloket van paviljoen Corazon aan de Rampweg. Volgens de eigenaar zat er zo'n 1.500 euro in de geldlade. Hij zette bewakingsbeelden met hierop de vrouw op Facebook, maar verwijderde die later weer vanwege het grote aantal reacties.

De politie heeft vanmiddag laten weten dat donderdag met de hulp van een getuige en dankzij ouderwets recherchewerk een 32-jarige Duitse vrouw is opgepakt als verdachte. "Bij de vrouw werd ook de buit aangetroffen. Ze zit vast voor verhoor en zal zich ter zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
privé (25-8-2017 om 20:52)
Afwassen !!!!
Ap (25-8-2017 om 19:22)
AD. Het publiekelijk maken van zulke beelden wordt gedaan zodat de dader mogelijk herkend wordt en gepakt kan worden. Dat is nu gebeurd dus dan is de noodzaak voor die beelden er niet meer
Bumper; (25-8-2017 om 13:17)
Ze zullen het ook nooit leren, eerst de fietsen, en nu beginnen ze met geldlades, komen ze straks ook nog hun sjoemel diesels halen? bumper;
Peter (25-8-2017 om 12:57)
Geweldig, nu flink straffen en direct naar Duitsland terugsturen. Overigens moet de eigenaar van de snackbar de geldlade op een andere plaats neerzetten en geld regelmatig afromen .€ 1500,00 in een geldlade laten zitten is beslist teveel. .
AD. (25-8-2017 om 12:34)
Ik snap niet dat de beelden weer zijn weggehaald van facebook na reacties waar ik mij niks van zou aantrekken want dit zou veel meer moeten gebeuren en wel zo snal mogelijk na het vergrijp en tegen die mensen die gaan roepen over priveci kan ik zeggen dat als je niks fout doet heb je niks te vrezen en als jou geld word gestolen en door die beelden word de dader gepakt ben je opeens wel blij en het werkt ook bij opsporing verzocht dus laat al die bewakingsbeelden maar komen zou ik zeggen..
Kees (25-8-2017 om 12:23)
Leuk Duitse toeristen
Cookie-instellingen beheren