Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Kat van dak gehaald bij woning Goes

Toegevoegd: 27-08-2017, 21.46 uur
De brandweer heeft de kat naar beneden gehaald.
De brandweer heeft de kat naar beneden gehaald.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer van Goes is zondag aan het einde van de middag uitgerukt om een kat van een dak te halen.


Het dier zat bij de schoorsteen van een huis aan de Kastanjestraat en kon hier niet meer zelf vanaf komen. De ladderwagen van de brandweer werd rond 17.35 uur opgeroepen om te helpen.

Met behulp van de ladderwagen kon de kat weer naar beneden worden gehaald.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (30-8-2017 om 16:49)
Mooie actie van de brandweer, groot compliment aan deze hulpverleners!
Gea (30-8-2017 om 12:06)
Beste Terneuzenaar, Wat bent U een dierenliefhebber zeg, ik walg van Uw uitspraak, wat fijn dat de brandweer er is, ze zijn er niet alleen voor mensen, dat blijkt wel weer. Goed gedaan van de brandweer. Als er weer zo'n berichtje komt, zal ik maar eerst goed nadenken voor U wat opschrijft, vrijheid van meningsuiting mag en moet kunnen maar vergeet niet dat er onder ons ook dierenliefhebbers zijn
Verrassing (29-8-2017 om 14:30)
Zodra er een bericht is dat onze brandweerhelden een "poesje" van het dak of uit de boom halen, niets dan "hulde en lof". Doe even gewoon zeg! Terechte opmerking van Terneuzenaar, opdraaien voor die kosten. Katten horen binnen en niet buiten. Wat een kosten voor zo'n beest. De brandweer is er voor brand en het redden van mensen, maar geen "poesje" van het dak hoor!
Vrijwillger (29-8-2017 om 05:29)
Terneuzenaar@ Brandweer is er voor mensen en dieren alleen jij snap het niet zo goed en respect voor de medemens ook al niet. Ik hoop dat je nooit de Brandweer nodig hebt als er ooit iets gebeurd en dan nog staan wij voor u graag 7 dagen in de week en 24 op 24 uur voor u klaar. En denk daar maar eens goed over na voor je weer kritiek uit.
Jac (29-8-2017 om 01:00)
Hele mooie oefening voor de brandweer, ook dit doet de brandweer............. Mooie kat trouwers :-)
Kees (28-8-2017 om 19:06)
Een kat komt altijd maar dan ook altijd weer van het dak af of uit de boom. Zodra deze honger krijgt. En uit ervaring weet ik dat het altijd op zijn pootjes terecht komt.
Cookie-instellingen beheren