Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man (23) met joint, mes en wapen in auto

Toegevoegd: 29-08-2017, 09.48 uur
De aangetroffen joint, het mes en het airsoftwapen.
De aangetroffen joint, het mes en het airsoftwapen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

RENESSE - De politie heeft vannacht bij een 23-jarige man een joint, een mes en een airsoftwapen aangetroffen. Hij is aangehouden.


Het voertuig reed in Renesse met zijn mistverlichting aan en viel hierdoor op bij de politie. De auto werd aan de kant gezet en de bestuurder moest een blaastest afleggen. Bij bleek gedronken te hebben en moest daarom mee naar het bureau voor een definitieve alcoholtest.

Tijdens de definitieve blaastest bleek dat de bestuurder onder alcoholnorm zat. Hij word daarom niet langer verdacht van het rijden onder invloed. In de auto trof de politie binnen het handbereik van de bestuurdersstoel een vuurwapen aan. “Gelukkig bleek dit achteraf om een airsoftwapen te gaan”, aldus de politie. Bij de verdachte werden ook nog een joint en een mes aangetroffen.

De man is overgebracht naar Torentijd en zal vandaag worden gehoord over het wapenbezit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (30-8-2017 om 12:27)
Ik vraag me toch af wat iemand 's-nachts in zijn auto met een (vuur)wapen doet. Misschien handig voor bij een overval oid? Goed dat deze zaken zijn aangetroffen. Wellicht verdiend deze knaap in de toekomst meer aandacht van de politie!
zeeuw (29-8-2017 om 16:11)
een joint, een speelgoedpistool en een zakmesje? ik zie het probleem niet hoor, stelletje moraalridders !
Terneuzenaar (29-8-2017 om 13:40)
Alcohol veroorzaakt meer doden en gewonden dan cannabis, daar is geen misverstand over mogelijk Erik!
Erik (29-8-2017 om 10:17)
Nu hebben ze een peuk met "Hollandse groente" gevonden in zijn auto, nu vraag ik mij af of ze ook op drugs getest hebben. Is net zo, of misschien wel gevaarlijker dan alcohol.
Cookie-instellingen beheren