Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie overmeestert vernieler met mes

Toegevoegd: 05-09-2017, 12.59 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een restaurant in Wilhelminadorp heeft de politie dinsdagochtend iemand overmeesterd die door het lint ging en spullen vernielde.


De politie ging rond half tien met meerdere eenheden ter plekke nadat was gemeld dat een man die in het bezit was van een mes in de horecagelegenheid aan Het Sas de boel kort en klein sloeg. Ook het flexteam van de politie ging met spoed ter plaatse.

Uiteindelijk lukte het om de verdachte te overmeesteren. Hij is aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Daar zal hij worden voorgeleid om vervolgens te worden gehoord door de recherche. De aanleiding voor het incident is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (6-9-2017 om 07:33)
@peet: Dat is idd wel een beetje een domme en vooral lompe opmerking.
Jan defilatroop (5-9-2017 om 23:09)
Het zou heel goed kunnen dat deze persoon psychotisch was.of is..dat kan je zien als ontoerekeningsvatbaar..deze mensen horen op dat moment thuis in een ggz instelling.en m.b.v medicatie kunnen ze dan uit psychose komen.maar allerlei bezuinigingen in de ggz.dan krijg je dit soort nare gebeurtenissen.de regering heeft dit grotendeels in de hand gewerkt..
Rob (5-9-2017 om 19:15)
Nou Peet! Ik hoop dat ze jou volgende keer bellen. Iets met beste stuurlui...
Ik (5-9-2017 om 17:23)
Dus Peet, jij bent dus zo'n iemand die altijd goed achteraf kan praten. Lekker makkelijk hè. Wat als jouw gezin binnen was en die vent haalt na z'n mesdreigen nog een Uzi uit z'n kofferbak, want ontoerekeningsvatbaar, vond je het dan wel goed?? Niet zo dom praten achteraf. Kijk, als jij binnen was had je hem goed laten schrikken. Maar anderen kiezen voor profs. De verstandigste beslissing.
Peet (5-9-2017 om 15:20)
Kijk dat is onze sterke arm anno 2017 !! Voor 1 man komen verschillende teams ter plaatse ook undercover auto's lees je in een ander artikel over de vluchtstrook met sirenes allemaal voor 1 man !!! Wat gebeurt er dan als er 10 man ruzie hebben moet dan het leger komen ? En er is niemand in het restaurant die even 1 man kan overmeesteren ??? Wat een heisa voor 1 persoon kom op zeg !
Cookie-instellingen beheren