Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 218 km

Fietsster gewond bij botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 08-09-2017, 10.31 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een botsing tussen twee fietssters is donderdagmiddag in Terneuzen één van de betrokkenen gewond geraakt.


Een 14-jarig meisje uit Terneuzen reed rond 15.40 uur samen met wat andere scholieren op de fiets bij de kruising van het Schuberthof en de Rooseveltlaan. Het meisje week plotseling uit naar links en botste hierdoor tegen een 63-jarige vrouw uit Terneuzen.

De vrouw viel met haar hoofd op de grond en liep een wond op die gehecht moest worden bij de Huisartsenpost (HAP).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jeanine (8-9-2017 om 10:52)
ja hoor , het was beter dat de politie daar wat meer controle op doet , ik maak het iedere dag mee dat dat die schooljeugd van naar en uit school komt, en met 3a4 naast mekaar rijdt en dan mag je nog niks van zeggen krijg je dat vingertje in de lucht of een hoop schelwooren naar je hoofd..ik ga het op een gegevenmoment niet meer pikken en dan heb je de poppen aan het dansen...
Cookie-instellingen beheren