Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij eenzijdig ongeluk N62 Westdorpe

Toegevoegd: 10-09-2017, 10.30 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe is vanochtend vroeg een vrouw gewond geraakt.


Rond 05.00 uur raakte de bestuurder van een personenauto de macht over het stuur kwijt toen deze vanuit België onderweg was richting Terneuzen. Vlak voor de kruising met de Langeweg (N258) ging het mis. De auto raakte van de weg en kwam op de andere weghelft tot stilstand.

Een vrouw die in de auto zat liep een hoofdwond op. Het gaat om een 20-jarige Terneuzense. Zij is door de ambulancedienst behandeld en voor verder onderzoek naar de huisartsenpost (HAP) gebracht. Bij de vrouw zat ook een 36-jarige man uit Hulst in de auto. Wie het voertuig bestuurde is volgens de politie niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (10-9-2017 om 13:18)
Ja hoor, op een rechte weg macht over het stuur kwijt...oftewel drank of smartphone! En hoe is het mogelijk dat het niet duidelijk was wie de bestuurder was? Gewoon antwoord geven op vragen van de politie neem ik aan? Ik vind dat er tegenwoordig wel erg makkelijke verklaringen tegenover politie worden gegeven, gaan deze daar dan zo maar mee akkoord? Blijkt maar weer wat een slappe bende het in Nederland is!
Anoniem (10-9-2017 om 12:40)
Vreemd dat de bestuurder van het voertuig niet bekend is, hopelijk hebben ze beiden laten blazen, al valt dit niet mee met een kapotte lip.
Cookie-instellingen beheren