Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Twee gewonden bij ongeluk op A58

Toegevoegd: 14-09-2017, 11.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke zijn vanmorgen twee personen gewond geraakt. De weg is tijdelijk afgesloten geweest.


Het ongeval vond rond 09.30 uur plaats op de rijbaan richting Vlissingen. Er waren meerdere voertuigen betrokken bij het ongeluk. Na het ongeval is de weg afgesloten. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse geweest.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Volgens de VerkeersInformatieDienst (VID) lag er nog olie op de weg. Dat moest eerst opgeruimd worden, voordat de weg weer helemaal werd vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (15-9-2017 om 12:02)
@Peet, ik geef je gelijk! Er wordt vaak verkeerd ingevoegd of geprobeerd om in te voegen. Maar als je de ruimte hebt mag je best naar links maar dan WEL netjes richting aangeven van te voren en natuurlijk NIET als er een extra doorgetrokken streep is midden op de weg (naast de stippellijn). En de enige veilige manier om veilig in te voegen is om sneller te rijden dan het verkeer op de weg, niet als een bang wezeltje ergens tussen proberen te passen.
weggebruiker (15-9-2017 om 09:19)
Inderdaad gas geven en NIET met een gangetje van 60 kilometer invoegen en de snelweg op. Dat is gevaarlijk. De snelheid zoveel mogelijk gelijk aan het verkeer op de snelweg. Dan invoegen. Geadviseerd wordt rij de invoegstrook af tot het eind en rij zo de snelweg op.
vlissingse (15-9-2017 om 02:34)
@ Peet: Hoe kom je daar nou bij dat dat niet mag, als je links kan dan doe je dat, heet vriendelijk zijn in het verkeer. Gelukkig zijn er niet allemaal zo ego`s zoals jij in het verkeer anders zou het echt een zooitje worden. Ik denk eerder dat er weer 1 met een snelheid van 70 of minder weer kwam invoegen terwijl de ander met een snelheid van minimaal 100 aan komt rijden. Dat is pas levensgevaarlijk, hebben we 2 keer meegemaakt maar dan heb je het echt niet breed hoor, gelukkig konden we in beiden gevallen naar links uitwijken
taxi (14-9-2017 om 21:43)
peet het was niet bij een in/uit voeg strook maar op een recht stuk thv de mccain dus denk eerder of door de extreme regenval op dat moment of gewoon wat anders zitten doen dan opletten.
Jon (14-9-2017 om 21:01)
Het is inderdaad daar heel chaotisch, maar als je zowat van de weg afgedrukt wordt door het invoegende verkeer dan wil je wel uitwijken naar links.
Peet (14-9-2017 om 13:55)
Ik weet het wel, altijd dezelfde capriolen bij in en uitvoegen.... Je mag NIET van de rechterbaan elke x uitwijken naar links als er iemand invoegt !! Degene op de invoegstrook moet gas geven en zelf invoegen, degene op de snelweg mag en moet niks doen !! Ritsen heet dat en NIET uitwijken daardoor krijg je ongevallen met het snellere verkeer op de linkerbaan.. Gewoon op je baan blijven doorrijden
Cookie-instellingen beheren