Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie redt huwelijksnacht pasgetrouwd stel

Toegevoegd: 16-09-2017, 10.07 uur
Het bruidspaar is door de politie naar hun hotel gebracht.
Het bruidspaar is door de politie naar hun hotel gebracht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een bruidspaar van Heinkenszand naar hun bruidssuite in Middelburg gebracht.


Agenten zagen op de Drieweg een auto langs de weg staan. Bij navraag bleek dat het voertuig zonder benzine stond. Het bruidspaar zou door vrienden naar hun bruidssuite worden gebracht.

De agenten hebben het stel daarom een lift aangeboden naar een hotel Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sonja (17-9-2017 om 12:21)
Leuke actie van de politie, weer eens iets anders, jammer , die zure reacties !
Toon (16-9-2017 om 22:01)
Wat een gezeur over de benzine. Op zo'n dag is iedereen, die er bij betrokken is met wat anders bezig. Mooie actie van de Politie. En of het hun taak is????? Ze doen het toch maar even. Petje af. En ja, heel formeel "hulp verlenen aan hen,die dat behoeven" . het bruidspaar op dat moment. Mensen, waardeer in deze tijd zo'n geste.
Moeder (16-9-2017 om 16:22)
Anne; ze werden door een vriend gereden. Het was dus zíjn verantwoordelijkheid!
Panda (16-9-2017 om 15:04)
Heeft de politie geen belangrijkere dingen te doen???
Jac (16-9-2017 om 13:51)
Ik weet niet of dit officieel tot de taken van de politie behoord. Maar ik vind het fantastisch dat ze toch dit pasgetrouwde stel naar hun hotel hebben gebracht. Gewoon een stukje menselijkheid, daar hebben we te weinig van vandaag de dag......
Adje (16-9-2017 om 11:17)
Ook dat is de politie. Heb de zelfde ervaring gehad toen ik motor pech had, ze hebben gezorgd dat mijn motor op een boerderij gestald werd en mij naar de boot gebracht. Pluim voor de politie!!
Cookie-instellingen beheren