Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na mishandeling verkeersonflict

Toegevoegd: 18-09-2017, 12.28 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een inwoner van Goes is maandagmorgen aangehouden voor een mishandeling bij een verkeersconflict. De twee kleine kinderen van het slachtoffer waren getuige.


Op zondag 3 september ging het slachtoffer om 18.00 uur eten bij een fastfood-restaurant in Goes. Op de parkeerplaats, waar het druk was, liep hij met zijn gezin naar de ingang. Een automobilist liet hen voorgaan maar een andere auto reed volgens de politie vol gas om deze auto heen. Hierbij reed hij bijna tegen het slachtoffer aan.

"Uit reflex sloeg de man op de achterklep van de auto. De bestuurder remde, stapte uit en begon (volgens de aangifte) meteen op het slachtoffer in te slaan. Zijn vrouw en twee kleine kinderen raakten in paniek. Het slachtoffer viel op de grond maar de man bleef door gaan. Ook bedreigde hij de aangever. Nadat de verdachte weg was is het slachtoffer naar de huisartsenpost gegaan", zo vertelt de politie.

Later op de avond heeft de politie contact gehad met de aangever en de verdachte. Er zijn afspraken gemaakt voor het doen van aangifte. Na de aangifte is een onderzoek gestart. De 27-jarige man uit Goes is maandag op het bureau aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (22-9-2017 om 08:47)
Ik vraag me af als er daadwerkelijk iemand was aangereden door zo'n flutchaufeur of de politie dan ook zo lauw reageert maw je bent dan gewoon vogelvrij op het zeebrapad.
k (20-9-2017 om 12:30)
dit zie je overal in goes, vooral op de zebrapaden en de leeftijd vd bestuurder maakt hier niet uit, maar zodra het een auto van duitse makelij is begint het gedonder, ik weet niet hoe dat zit met die auto's maar de remmen waren zeker een dure optie die de meeste kopers maar achterwege gelaten hebben denk ik
Edwin (19-9-2017 om 06:48)
Zulke 'eet' gelegenheden trekt dergelijk volk
Vlissinger (19-9-2017 om 05:30)
Je moet ook niet meteen provoseren en klappen op auto's geven he, en dan vervolgens als een doetje gaan liggen en niet terug slaan maar huilie huilie bij politie? ajuuu!
Albert (18-9-2017 om 22:24)
@cq Er zijn afspraken gemaakt voor het doen van aangifte. Zonder aangifte; geen zaak
Peter de Quack (18-9-2017 om 21:51)
Gewoon rijbewijs in nemen. Maar om eerlijk te zijn, bij mij heeft iemand ook wel eens op de achterruit geslagen. Ik stond toen net over het zeebrapad voor een stoplicht te wachten en meneer was van mening dat ze niet met zijn zessen naast elkaar over het zebrapad konden lopen al paste er nog een caravan tussen. Allereerst schrik je jezelf rot, boos was ik niet maar sommige mensen hebben een kort lontje in het verkeer. Deze voetganger ook en liep zelfs door het rode licht. Doe gewoon normaal. En als je fout ben biedt je excuus aan. Probleem opgelost denk ik zo. En als dat niet kan of je kan jezelf niet aanpassen moet je gewoon even in een strafkamp. Effe normen en waarden bij brengen. Is het probleem zo opgelost.
Cookie-instellingen beheren