Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 328 km

Man rijdt 190 op A58: rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 19-09-2017, 23.16 uur
De man werd aan de kant gezet door de verkeerspolitie.
De man werd aan de kant gezet door de verkeerspolitie.
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Op de A58 heeft de politie dinsdagavond het rijbewijs ingenomen van een automobilist die behoorlijk te hard had gereden.


De automobilist, een 23-jarige man uit Kruiningen, reed ter hoogte van Krabbendijke toen hij werd betrapt door de verkeerspolitie.

De man reed na correctie 55 kilometer per uur te hard wat inhoudt dat hij 190 kilometer per uur reed. Het rijbewijs van de man is ter plekke ingenomen en er is proces verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (21-9-2017 om 13:24)
@Jacob...of moet ik "brave Hendrik" zeggen...? Weet je wat gevaarlijker is dan hardrijders en laagvliegers? De categorie waarvan ik vermoed waar jij ook onder valt...de slowriders, langzaam aan inhalers en onnodig links rijders. Mensen die doorrijden anticiperen veel meer, kijken veel verder dan een meter voor of achter hun auto. En hou alsjeblieft op over dat gezwets met HV...iemand die met braaf 130 van de A58 afvliegt, kan er net zo slecht afkomen als iemand die 190 rijdt...puur een kwestie van geluk.
AntiGSM (20-9-2017 om 15:04)
Ik ben het eens met Sander en Erik, moet inderdaad kunnen als een weg ver leeg is. In Duitsland rijden ze ook al jaren op hele trajecten met onbeperkte snelheid (waar het ECHT mogelijk is) en daar zie je ook dat wanneer er dan wel een bord staat met een snelheidsbeperking dat de mensen zich er aan houden. Maar hier in NEderland vinden ze alleen snelheid belangrijk omdat het makkelijk boetes uitdelen is, ze kunnen beter eens wat verzinnen om elektronisch smartphonegebruikers van de weg te halen en daar de rijbewijzen van af te pakken.
Baas (20-9-2017 om 14:04)
Nou nou wat er 190 op de a 58 wat een misdaad .. alleen die kunnen ze pakken op een lege weg .. knap hoor !!! Zouden beter bezich houden met boeven pakken maar ja dat luk ze niet ...
jacob (20-9-2017 om 12:56)
@Sander en Erik beseffen jullie wel dat de snelwegen geen race circuit zijn? Nee dus en jullie keuren, ook met weinig verkeer op de weg, dit gedrag goed? Men moet gewoon zulke lui keihard aanpakken. Je bent zeker nog nooit bij een ongeval geweest waar men veel te hard heeft gereden of te laag heeft gevlogen? Reden om te vragen aan de eerste lijn hv om eens te mee mogen kijken naar de gevolgen. Zijn jullie misschien ineens genezen.
jacob (20-9-2017 om 09:42)
Gelukkig weer een aso minder op de weg. Het wordt hoogtijd dat de strafmaat in Nederland flink wordt verhoogd. Nu komen zulke lui er met een schijntje vanaf.
Erik (20-9-2017 om 07:16)
Ik zal hier wel weer een hoop afkeurende reacties op krijgen van mevrouwtje Dees of meneertje Geen...als het op het op een tijdstip is, dat het rustig is en de verkeerssituatie het toelaat...vind ik dat het best moet kunnen. Variabele maximum snelheid dus....
Cookie-instellingen beheren