Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Ligfietser gewond bij aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 21-09-2017, 16.18 uur
De ligfietser is per ambulance afgevoerd.
De ligfietser is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een aanrijding in Terneuzen is donderdag aan het begin van de middag een man op een ligfiets gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 13.10 uur in botsing met een bromfietsster. Die had net getankt bij de Texaco aan de Guido Gezellestraat en wilde terug het (brom)fietspad opdraaien. De 43-jarige vrouw uit Sluiskil zag hierbij de 58-jarige fietser over het hoofd. De brommer belandde op de fietser.

De man is door de ambulancedienst onderzocht en voor nadere controle overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De fietser bleek geen ernstig letsel opgelopen te hebben. De bromfiets liep bij de aanrijding lakschade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (22-9-2017 om 12:28)
@Jose, Het is ook niet aangegeven dat er mensen vanuit de bosjes kunnen komen het is een officieel fietspad dus moet het aangegeven worden dat er verkeer van rechts mogelijk is. Anders is het met de bromfietsers die van school naar en van de Mac gaan en met niets of niemand rekening houden.
Jose (21-9-2017 om 20:04)
Natuurlijk is de Mevrouw met de bromfiets fout maar ik vind ligfietsen erg gevaarlijk. Als weggebruiker kijk je meestal niet zo laag, wat dus eigenlijk wel moet. Er rijden ook kleine kinderen. Maar ik begrijp wel dat zo'n ongeluk heel makkelijk plaats vind, de snelheid van die dingen is vaak hoog.
Cookie-instellingen beheren