Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 54 km

Man met drugs op zak gaat er vandoor

Toegevoegd: 23-09-2017, 07.37 uur - Update: 23-09-2017, 10.18 uur
De verdachte bleek na fouillering een hoeveelheid verdovende middelen bij zich te hebben.
De verdachte bleek na fouillering een hoeveelheid verdovende middelen bij zich te hebben.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagavond in Vlissingen na een korte achtervolging een man aangehouden wegens drugsbezit. Hij wordt verdacht van het dealen van drugs.


Een motoragent zag de verdachte, een 20-jarige man uit Eindhoven, even voor middernacht staan bij een (voor de politie bekend) pand in de Hobeinstraat. De agent sprak de man aan omdat deze vermoedde dat het ging om een drugsdealer.

“Kort hierna werd de deur van het pand geopend maar sloeg de man rennend op vlucht. Na een korte achtervolging, die eindigde op de parkeerplaats bij het stadhuis aan het Stadhuisplein, werd de man aangehouden”, zo schrijft de politie op Facebook.

Tijdens de arrestatie moest de politieagent van zijn motor springen. Er raakte echter niemand gewond en ook de motor bleef onbeschadigd. “Deze is namelijk gebouwd voor dit soort procedures. Hij is speciaal hiervoor voorzien van diverse valbeugels”, zo legt de politie uit.

De verdachte bleek na fouillering een hoeveelheid verdovende middelen bij zich te hebben. Volgens de politie gaat het om meerdere zakjes met vermoedelijk cocaïne. De zakjes zijn in beslag genomen. Tevens bleek hij gesignaleerd te staan omdat hij nog een geldbedrag moest betalen vanwege een eerdere veroordeling. Indien hij dit bedrag niet kan betalen zal hij voorlopig ingesloten blijven.

Het onderzoek loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren