Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Man bedreigt portier met mes Vlissingen

Toegevoegd: 23-09-2017, 10.32 uur
De politie heeft bij de verdachte een mes aangetroffen.
De politie heeft bij de verdachte een mes aangetroffen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen heeft de politie vannacht een man aangehouden die een portier had bedreigd met een mes.


Rond 04.15 uur zagen surveillerende politiebikers een opstootje nabij een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk. De agenten wilden hier naartoe rijden, maar zagen ineens dat één van de aanwezige portiers achter een man aanrende, de Lombardstraat in.

De bikers zijn de mannen achterna gegaan en zagen dat de portier de man die hij achtervolgde liet stoppen. Volgens de verklaring van de portier had de man hem zojuist bedreigd met een steekwapen. De verdachte, een 20-jarige Vlissinger, is aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex in Middelburg. Bij zijn fouillering ontdekten de agenten een mes. Dit is in beslag genomen.

De betrokken portier heeft aangifte gedaan van bedreiging. Ook is er door de agenten een getuigenverklaring opgenomen. De vermoedelijke reden van de bedreiging was dat de 20-jarige man de horecagelegenheid niet meer binnen mocht omdat het al na 04.00 uur was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren