Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 124 km

Dronken man houdt politie flink bezig

Toegevoegd: 24-09-2017, 10.56 uur
De man is naar het politiecellencomplex gebracht en zal daar vandaag gehoord worden.
De man is naar het politiecellencomplex gebracht en zal daar vandaag gehoord worden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een dronken 32-jarige man uit Oost-Souburg heeft vannacht de politie in Goes flink bezig gehouden. Eerst omdat hij laveloos in zijn auto lag, vervolgens omdat hij tot twee keer toe overlast veroorzaakte bij enkele woningen.


De ambulancedienst werd rond 02.10 uur opgeroepen nadat mensen hadden gezien dat op de Dam in Goes een auto stond waarin iemand lag die onwel of laveloos was. De man was in eerste instantie niet aanspreekbaar maar even later was hij toch weer bij kennis en bleek hij ladderzat te zijn.

De man legde een blaastest af en bleek zes keer te veel gedronken te hebben om nog te mogen rijden. Niemand had de man echter zien rijden en daarom kreeg hij alleen een algeheel rijverbod van 12 uur opgelegd. Agenten hebben de man nog enige tijd in de gaten gaan houden om te zien of hij zou wegrijden in zijn auto. Dat gebeurde echter niet en de man liep op een gegeven moment weg van zijn auto, de stad in.

Een flinke poos later, rond 05.15 uur, werd de politie op pad gestuurd omdat een dronken en erg agressieve man tegen de deur van een woning aan de ’s Heer Elsdorpweg stond te trappen. Ook stond hij zo hard te schreeuwen dat de overige bewoners van de straat er wakker van werden. Ter plekke bleek het te gaan om de zelfde man als die in de auto had gelegen. De Souburger kreeg deze keer een bekeuring omdat hij zich niet kon legitimeren.

“Hij werd vervolgens weggestuurd en het leek erop alsof de man zich aan de afspraak hield om te vertrekken maar even later bleek dat hij naar de achterkant van de woningen was gelopen en daar nu tegen een schutting stond te trappen. De man werd hierop aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en het niet opvolgen van het bevel van de politie om weg te gaan”, zo vertelt de politie.

De man is naar het politiecellencomplex gebracht en zal daar vandaag gehoord worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lia (24-9-2017 om 16:28)
Niet naar huis sturen met een vriendelijk verzoek, bezopen rondlopen in de boeien en een nachtje slapen op de grond, Nu zijn ze tot drie x toe met een bezopen vent bezig geweest...........
Ron (24-9-2017 om 13:10)
Wat is het toch een fijn spul, alcohol!
Cookie-instellingen beheren