Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 328 km

Twee horrorclowns opgepakt in Hulst

Toegevoegd: 25-09-2017, 09.20 uur
Het tweetal jaagde deze kinderen de stuipen op het lijf.
Het tweetal jaagde deze kinderen de stuipen op het lijf.
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De politie heeft zondag in Hulst twee horrorclowns opgepakt die 7-jarige kinderen de stuipen op het lijf hebben gejaagd. Het gaat om twee jongens van 13 en 14 jaar oud.


Het tweetal jaagde deze kinderen de stuipen op het lijf. De kinderen kwamen huilend thuis. De ouders van de kinderen waarschuwden de politie. Na een goed gesprek, in het bijzijn van de ouders, heeft de politie de twee jongens doorgestuurd naar bureau HALT voor baldadig en overlastgevend gedrag.

Woensdag zocht de politie nog tevergeefs in Heikant naar een horrorclown. Daar bezorgde een persoon in zo'n clownspak een groepje tienermeisjes de schrik van hun leven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frederique (25-9-2017 om 12:37)
Wat is daar nou de humor van. Voor het zelfde geld hebben die kinderen nu nachtmerries. Ze moeten hard aan gepakt worden die grapjassen die zoiets flikken
P (25-9-2017 om 09:34)
Serieus, opgepakt? Twee plagende ventjes benoemen tot "horrorclowns" en dan naar halt sturen, dit is echt het toppunt van triestheid!
Cookie-instellingen beheren