Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen gewond na steekpartij Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 03-09-2006, 20.11 uur
Door: Politie Zeeland

SINT MAARTENSDIJK - In de nacht van zaterdag op zondag vond er, buiten bij een cafe aan de Markt in Sint Maartensdijk, een steekpartij plaats.

Hierbij zijn een 34-jarige man en een 35-jarige man, beiden uit de gemeente Tholen, neergestoken. De mannen zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Bergen op Zoom (de Lievensberg) en Roosendaal (Fransiscus).

De 35-jarige man kon na behandeling het ziekenhuis verlaten; de 34-jarige man moest worden geopereerd maar verkeerd niet in levensgevaar. In verband met de steekpartij is rond 04.05 uur een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden nadat hij zich bij de politie had gemeld.

Over de aanleiding voor de steekpartij is nog niets bekend. De 39-jarige man is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren