Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 193 km

Scooterrijder rijdt door na aanrijding met letsel in Mburg

Toegevoegd: 28-09-2006, 00.22 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over een aanrijding tussen twee scooters, vanmiddag rond 16.15 uur op het fietspad van de N57/Leliëndaalseweg te Middelburg.

Een 17-jarige jongen uit de gemeente Noord-Beveland reed als laatste van een groepje van drie scooters over het fietspad richting Sint-Laurens. Vermoedelijk heeft hij een fietser willen inhalen waarna hij in botsing kwam met een tegemoetkomende scooter.

De 17-jarige jongen kwam hierbij ten val, hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De andere scooter, vermoedelijk een rood/witte Peugeot, is doorgereden.

Deze scooter heeft waarschijnlijk geen schade. De politie is nu op zoek naar de fietser en de onbekende bromfietser. Ook eventuele getuigen van de aanrijding kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren