Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boom in stukken gezaagd aan de Oostwal in Goes

Toegevoegd: 07-10-2006, 19.56 uur
Door: Christian van der Weele [HVZeeland.nl]

GOES - Donderdagavond om 22.25 uur werd de dienstdoende ploeg van brandweer Goes gealarmeerd in verband met een boom over de weg, op de Oostwal.

Dit stukje Oostwal loopt parallel langs de Goese Vest en is doodlopend, maar desondanks ishet niet prettig voor de mensen die er langs moeten, vandaar de inzetvan de brandweer.

Zij rukten uit met een tankautospuit (4739) en een hulpverleningsvoertuig (4770).  Allereerst ruimden de brandweerlui de takken op die gemakkelijk waren te verwijderen, vervolgens werd met behulp van een kettingzaag de grotere stukken boom in stukken gezaagd en opzij gelegd, zodat het verkeer hier geen hinder meer van ondervind.

Vermoedelijk zal de gemeenten vrijdag zorg dragen voor het verwijderen van de stukken van de boom. Rond de Vest staan erg oude bomen. Zeker bij een windsterkte zoals op donderdagavond kan dit voor problemen zorgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren