Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 118 km

HVZeeland.nl bereikt mijlpaal van 5 miljoen bezoekers

Toegevoegd: 22-11-2006, 16.05 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

MIDDELBURG - De Zeeuwse hulpdienstensite www.hvzeeland.nl heeft vandaag een grote mijlpaal bereikt. Om 15.04 uur bezocht de 5 miljoenste bezoeker de website. De persoon die de mijlpaal zette was een ZeelandNet-gebruiker uit de regio Zeeuws-Vlaanderen. Gisteren werd al een recordaantal bezoekers op één dag gehaald: 37.000 bezoekers.

Dit jaar is een flinke groei geboekt wat betreft het aantal bezoekers. Op 16 maart van dit jaar stond de teller nog op 2 miljoen bezoekers. De stijging is voornamelijk zichtbaar vanaf het voorjaar van 2006. Vorig jaar bezochten in totaal ruim 1 miljoen bezoekers de website. Tot nu toe hebben in 2006 echter al ruim 3,3 miljoen mensen de site bezocht.


In de toekomst zal de site nog verder uitgebreid en geprofessionaliseerd worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren