Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Aanhoudingen na huiszoekingen op Noord-Beveland

Toegevoegd: 23-11-2006, 00.52 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Afgelopen zaterdag- op zondagnacht heeft er een aktie plaatsgevonden naar aanleiding van een groot onderzoek in de handel in verdovende middelen op Noord-Beveland.

Uit informatie was gebleken dat er op grote schaal verdovende middelen werden verkocht door meerdere personen op Noord-Beveland. Op zaterdag 18 en zondag 19 november 2006 werden drie personen van 22, 25 en 34 jaar uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden in verband met deze zaak.

Deze verdachten zijn op 21 november 2006 voorgeleid aan de rechter-commissaris te Middelburg en in bewaring gesteld. De politie heeft zoeking gedaan op 3 adressen. Hierbij werden verdovende middelen en één wapen aangetroffen.

Deze goederen zijn in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren