Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderden euro's weg na gewelddadige beroving

Toegevoegd: 27-11-2006, 00.45 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag, tussen 02.30 uur en 02.40 uur, is een 59-jarige man uit Terneuzen aan de Bakkerijstraat in Terneuzen beroofd.

De man liep door de Bakkerijstraat naar de Markt waar een taxi op hem stond te wachten. Zijn portemonnee had hij alvast gepakt. De man kreeg plotseling een duw in zijn rug en een onbekende man vroeg hem om geld.

Toen de 59-jarige man weigerde kreeg hij wederom een duw waardoor hij ten val kwam. Vervolgens kreeg hij een klap in het gezicht en werd zijn portemonnee afgepakt. De 59-jarige man werd door de taxichauffeur te hulp geschoten waarop de onbekende man wegrende.

De portemonnee gooide hij weg maar het geld, enkele honderden euro’s, werd weggenomen. De 59-jarige Terneuzenaar hield aan de beroving schaafwonden en pijnlijke plekken over.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (3-6-2009 om 18:36)
Ben je met je 60ste al bejaard ? en als je door moet werken tot je 67ste dan ? als je dan een baan in het bejaardentehuis kan vinden zit je goed.
Hippo (3-6-2009 om 17:00)
Dat het een schande is ben ik direct met de vorige reactie eens. Maar dat je dan al bijna bejaard bent....., geloof niet dat die opmerking je in dank afgenomen wordt.
... (3-6-2009 om 15:50)
Het is ee schande! De man is bijna bejaard!
Cookie-instellingen beheren