Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij aanrijding op N59 bij Nieuwerkerk

Toegevoegd: 04-12-2006, 16.39 uur
Door: Politie Zeeland

NIEUWERKERK - Rond 00.45 uur zijn op de N59 in Nieuwerkerk drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen.

Een vermoedelijk 25-jarige bestuurder uit Zierikzee van het ongeval, raakte tijdens een inhaalmanoeuvre zijn tegenligger en de personenauto die hij op dat moment wilde passeren.

In de auto van zijn tegenligger, bestuurd door een 21-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, zaten in totaal drie inzittenden. De auto die hij wilde passeren werd bestuurd door een 66-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland.

De 66-jarige vrouw en haar inzittende belandden met hun auto op zijn kop in sloot. Van de 25-jarige bestuurder is het rijbewijs ingevorderd en er zal worden onderzocht of er alcohol in het spel is geweest.

Hij is met met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De 66-jarige vrouw en haar inzittende, een 71-jarige man, zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren