Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
131 files van totaal 523 km

Bermpalen gestolen door man uit Schouwen

Toegevoegd: 28-01-2007, 18.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Zondag rond kwart over vier is een 22-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden omdat hij achttien berm- en hectometerpaaltjes had gestolen.

Tijdens een alcoholcontrole zagen agenten achter in de auto een aantal vers uit de grond getrokken berm- en hectometerpaaltjes liggen. De 22-jarige man werd hiervoor aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Daar verklaarde hij de paaltjes te hebben weggenomen van de Heuvelsweg. Hiervoor werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Ook kreeg hij nog een proces-verbaal voor rijden onder invloed want uit de blaastest bleek dat hij teveel had gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren