Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 122 km

Dronken bromfietser gewond bij ongeval

Toegevoegd: 28-01-2007, 18.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Op de Bloemenlaan in Vlissingen is zaterdagavond rond negen uur een 32-jarige man uit Vlissingen gewond geraakt nadat hij is gevallen met zijn bromfiets.

Vermoedelijk is de man eerst tegen een geparkeerde auto gereden waarna hij van zijn bromfiets viel. De brommer gleed door en kwam tot stilstand onder een tweede auto.

De man was niet meer ter plaatse toen de hulpdiensten arriveeden, hij zat binnen bij een nabijgelegen woning en had door de val licht letsel opgelopen aan zijn hoofd en handen. Hij is onderzocht door ambulancepersoneel maar de Vlissinger wilde niet mee naar het ziekenhuis.

Uit een blaastest bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarna hij vrijwillig meeging naar het politiebureau. Na opmaken van proces-verbaal werd hij met een rijverbod van 8 uur weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren