Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 223 km

Verdachte mishandeling sluit zichzelf op

Toegevoegd: 30-01-2007, 23.29 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Dinsdagmiddag rond 15.45 uur is in een cafe in de Korte Kerkstraat in Terneuzen een 23-jarige Hagenaar aangehouden omdat hij iemand zou hebben mishandeld.

De man had in het cafe een vervelende opmerking gemaakt over de vriendin van het slachtoffer. Hierop was tussen de twee een woordenwisseling ontstaan, waarop de Hagenaar het slachtoffer een kopstoot gaf.

Het slachtoffer, een 20-jarige Tenreuzenaar, is uit het cafe weggegaan en de politie werd gewaarschuwd. Toen die ter plaatse kwam in het cafe bleek dat de verdachte zich had opgesloten in de wc.

Omdat de man daar niet eeuwig kon blijven zitten is hij op een gegeven moment uit het toilet gekomen en werd hij aangehouden door de Zeeuwse politie. Hij is ingesloten in een politiecel in het huis van bewaring in Middelburg.

De man is in verzekering gesteld en is nog niet verhoord. De Terneuzenaar heeft een wond aan zijn hoofd opgelopen en is naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij behandeld en hierna heeft hij aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren