Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 30 km

Dronken vrouw gevallen met scooter in Goes

Toegevoegd: 04-02-2007, 12.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 48-jarige vrouw is gistermiddag met haar scooter ten val gekomen op de Westhavendijk in Goes.

De vrouw reed over Westhavendijk toen er een auto met een rammelende aanhanger haar voorbij kwam. Hier schrok zij van en stuurde haar scooter de berm in.

Het gevolg was een valpartij waar zelfs een ambulance voor terplaatse moest komen. De vrouw bleek gelukkig niet zwaar gewond. Zij had wat schaafwonden in haar gezicht en aan haar handen. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Wel moest zij een blaastest doen waaruit bleek dat zij bijna drie maal zoveel had gedronken dan toegestaan. Zij kreeg een rijverbod van vijf uur.

Bij nader onderzoek bleek het rijbewijs van de vrouw sinds begin januari verlopen te zijn. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren