Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Carnaval blijkt niet voor iedereen feestje

Toegevoegd: 20-02-2007, 19.16 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens de carnaval zijn diverse personen mishandeld. Ook zijn er op meerdere plaatsen vernielingen aangericht. Om de carnaval goed te laten verlopen, heeft de politie enkele bussen begeleid die bezoekers van het carnaval in Sas van Gent wegbrachten naar Philipinne, Hoek en Terneuzen.

Zondag werd tussen 22.30 uur en 22.45 uur op de Noordweststraat in Sas van Gent een 17-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen mishandeld. De jongen werd in een horecagelegenheid in de Noordweststraat geduwd door een onbekende jongen. Daarop werd de 17-jarige met een bierglas tegen zijn gezicht geslagen. Hij raakte gewond aan zijn oor en gezicht en moest zich onder behandeling van een arts stellen.

Maandag werd in een horecagelegenheid aan de Noordweststraat in Sas van Gent een jongen mishandeld. Een 13-jarige jongen uit Terneuzen werd daar door een onbekend meisje geslagen met een bierglas. De 13-jarige liep snijwonden op aan zijn hoofd en hand en moest naar de huisartsenpost voor behandeling. Het voorval vond plaats tussen 23.00 uur en 23.10 uur.

Tijdens de carnaval werden er ook op meerdere plaatsen vernielingen aangericht. Naar aanleiding van vernielingen in de Bellamystraat en de Serlippenstraat in Terneuzen werden drie mannen, van 18 en 19 jaar oud en afkomstig uit Terneuzen, aangehouden in de Alvarezlaan in Terneuzen.

Er zijn twee makelaarsborden, een verkeersbord, een raam en enkele buitenspiegels van personenauto’s vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren