Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse gewonden bij aanrijdingen op A58

Toegevoegd: 19-03-2007, 23.12 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Op de A58 vonden vanmiddag een drietal aanrijdingen plaats.

Rond 14.30 uur raakte t.h.v. ’s Heer Arendskerke een personenauto in de slip. De bestuur(st)(d)er had vermoedelijk een bedrijfsauto die voor hem/haar reed te laat opgemerkt en week uit.

Hierdoor raakte de auto in een slip, raakte de bedrijfsauto aan de achterzijde en kwam tot stilstand half in het talud aan de rechterzijde van de weg. Ambulance is hier ter plaatse geweest maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Rond 17.30 uur gebeurden twee aanrijdingen vlak achter elkaar ter hoogte van Goes. Bij de eerste waren vier auto’s betrokken.Ter plaatse werd op twee rijstroken in file gereden.

Toen het plotseling begon te sneeuwen/hagelen werd het zicht ernstig belemmerd waarna het verkeer sterk afremde. Als gevolg hiervan ontstond er een kop/staartbotsing waarbij vier auto’s beschadigd raakten.

 Een betrokkene werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet meer voor verdere behandeling. Als gevolg van deze aanrijding raakten nog eens drie auto’s betrokken bij een kop/staartbotsing.

Voor zover bekend vielen hier ook geen gewonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren