Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Jongen gewond na mishandeling in Bruinisse

Toegevoegd: 29-03-2007, 21.58 uur
Door: Politie Zeeland

BRUINISSE - Afgelopen dinsdag tussen 19.00 uur en 19.30 uur is een jongen mishandeld door een nog onbekend gebleven man op de Molenweg de Kreek in Bruinisse.

De 16-jarige jongen had net gevoetbald met een vriend toen een man hen aansprak en hen verzocht hun brommers weg te zetten. Na een kleine discussie sloeg de man de jongen met zijn fiets die deze probeerde af te weren met zijn arm.

Toen de 16-jarige jongen naar zijn brommer liep gaf de man hem enkele vuistslagen tegen zijn hoofd. De beide jongens zijn hierna weggereden op hun brommers. De 16-jarige jongen heeft een opgezette arm, enkele wondjes aan zijn arm en een bult op zijn hoofd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren