Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Personenauto en vrachtwagen beschadigd na ongeval

Toegevoegd: 29-11-2005, 22.43 uur
Door: Politie Zeeland

NIEUW EN SINT JOOSLAND - In Nieuw- en Sint Joosland, op de Nieuwlandseweg, heeft vanmiddag rond 15.43 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.

De personenauto, bestuurd door een 29-jarige Middelburgse, reed de vrachtwagen aan de achterzijde aan. De bestuurster verklaarde dat zij in de veronderstelling was dat de vrachtwagen stilstond aan de kant van de weg en dat zij de auto dus wel kon inhalen.

De chauffeur van de vrachtwagen verklaarde niet te hebben stilgestaan, maar met zijn wielen in de berm terecht te zijn gekomen, waardoor hij veel snelheid was verloren. Op het moment dat de vrouw zijn auto inhaalde kwam de chauffeur weer op de weg terecht en kon hij weer verder rijden.

De personenauto en de vrachtauto raakten beiden beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren