Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 31 km

Gezin gewond bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 13-04-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
VLISSINGEN - Drie personen uit één Middelburgs gezin zijn gistermiddag in Vlissingen gewond geraakt bij een aanrijding. Ze reden rond vijf uur `s middags met hun auto over de Bonedijkestraat in de richting van de President Rooseveltlaan. Op het kruispunt verzuimde de 36-jarige bestuurster voorrang te verlenen aan een 42-jarige automobilist uit Vlissingen.

De twee auto`s botsten op elkaar. De auto van de vrouw kwam vervolgens tegen een gevel tot stilstand. De vrouw is met hoofdletsel naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes gebracht. Haar zoontje van zes en haar 42-jarige echtgenoot zijn naar het streekziekenhuis Walcheren in Vlissingen gebracht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren